KESKI-KARJALAN SEUTU
 

Yhteystiedot löytyvät kuntien omilta sivuilta:

Kiteen kaupunki
Rääkkylän kunta
Tohmajärven kunta

SIJAINTI
 

AJANKOHTAISTA:

EI PASKEMPI PAIKKA -KAMPANJA KÄYNNISSÄ

Ruuhka on suhteellinen käsite. Pääsääntöisesti niitä ei meilläpäin riesaksi saakka ilmene. Minkä nyt joskus postilaatikolla. Ruuhka / Seppo Räty.

Meillä riittää järviä ja putrakoita, joissa voi sekä uida että kalastaa. Ei kuitenkaan kannata uida ilman housuja. Ja jos uistin jää jäälautan reunaan kiinni, putkilohta saa aina. Vaikka kauppa-autosta. Putkilohi / Seppo Räty.

Vaikka on kaikki palvelut, mitä voi ihminen tarvita, niin on myös tilaa. Vaikka heitellä rautakankea, kuten maailmanmestarimme Seppo. Kanki / Seppo Räty.

 

KIRKAS 2018 - KESKI-KARJALAN MATKAILUINFO JA PALVELUOPAS

Keski-Karjalan matkailun info KIRKAS 2018 -esitteestä.
 

KOTIUDU KESKI-KARJALAAN -KAMPANJA

Haussa uusi alku, koti, maisemat? Kokeile asumista puoli vuotta Keski-Karjalassa: löytyisikö uusi elämä täältä?
Tutustu kampanjaamme: keskikarjalaan.fi

 

KESKI-KARJALA

Keski-Karjalan seutuun kuuluvat Kiteen kaupunki sekä Rääkkylän ja Tohmajärven kunnat. Asukkaita on noin 17 500. Seutumme tunnetaan kirkkaista vesistään, pesäpallosta, Kihauksesta, Nightwishistä...

Sijaitsemme Pohjois-Karjalan eteläosassa, kuutostien, Karjalanradan ja Saimaan vesireitin varrella. Niiralan kansainvälinen raja-asema avaa tiet Venäjälle. Rajatien vilkkaudesta kertoo noin 1,5 miljoonaa rajanylitystä vuosittain.

TUTUSTU KESKI-KARJALAAN TARJONTAAN ALLA OLEVIEN LINKKIEN KAUTTA: Tontit, työpaikat, myytävät yritykset, yritysten palvelut, harrastusmahdollisuuksia, matkailu, muuttotarinoita....

Sivujen ylläpidosta vastaa KETI Oy.